Кількість
|
Вартість
|
||
|
Олександра Фідкевич, директорка проєкту «Євген Клопотенко» представляє свою книгу «Як начинити гадюку салом. Рецепт створення бізнесу на творчості», в якій підказуватиме як побудувати бізнес на творчості в українських реаліях та як, зрештою, заробляти на своїй креативності.
На прикладі проєктів відомого українцям Євгена Клопотенка, авторка пояснює:
- як вибудувати свою бізнес-модель;
- як досліджувати свої цільові аудиторії і як з ними працювати;
- чому важливо знати свої ключові ресурси, визначити свою місію та цінності і як це зробити;
- які методи використовувати, щоб досягти бажаних результатів;
- про роль соцмереж у побудові бізнесу і як до них підходити;
- як працювати зі спонсорами і що потрібно підготувати завчасно;
- про стратегічне планування і бюджет;
- як сформувати команду мрії і як побудувати здорові відносини з колегами;
- про роль піару та як створити вдалу комунікаційну стратегію;
- як реагувати на хейт та як працювати з фанами;
- як поводитися у кризових ситуаціях;
- зрештою, як смакувати результатами.