EURO USD UAH
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–18:00

Сб.-Нд.: 09:00–18:00

0
Мій кошик

Сенсорика. Как люди воспрнимают продукты питания.

Артикул 9786177528486
Немає в наявності
Опис
Сенсорний - це нова область науки, спрямована на вивчення сприйняття їжею (і не тільки) людськими почуттями. Єва Деррферфер описує своє використання в процесі розробки продукції, контролю якості та покращення, щоб зменшити виробничі витрати, а також у дослідженні ринку. Книга містить основні методи сенсорних досліджень, методи навчання та навчання дегустаторів, основні фактори впливу на сприйняття продуктів (упаковка, страви, інтер'єр магазину). Багато прикладів та візуальних ілюстрацій роблять книгу зручною у практичному застосуванні. Книга, перш за все, буде цікавою для людей, які безпосередньо беруть участь у розробці продукту, вдосконалюють продуктову лінійку, маркетологи, що працюють у секторі громадського харчування, а також у всіх, хто хотів би стати експертом праворуч та безпечна (важлива) вибори їжі та їх оцінка.
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
180 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайтщоб
додати товар у список очікування
Характеристики
Наявність Немає в наявності
Короткий опис Сенсорний - це нова область науки, спрямована на вивчення сприйняття їжею (і не тільки) людськими почуттями. Єва Деррферфер описує своє використання в процесі розробки продукції, контролю якості та покращення, щоб зменшити виробничі витрати, а також у дослідженні ринку. Книга містить основні методи сенсорних досліджень, методи навчання та навчання дегустаторів, основні фактори впливу на сприйняття продуктів (упаковка, страви, інтер'єр магазину). Багато прикладів та візуальних ілюстрацій роблять книгу зручною у практичному застосуванні. Книга, перш за все, буде цікавою для людей, які безпосередньо беруть участь у розробці продукту, вдосконалюють продуктову лінійку, маркетологи, що працюють у секторі громадського харчування, а також у всіх, хто хотів би стати експертом праворуч та безпечна (важлива) вибори їжі та їх оцінка.
Розділ Харчова поведінка
Додаткові розділи Харчова поведінка
Сторінок 256
Рік 2019

Термін доставки 2-3 дні 

Доставка товарів по Україні здійснюється компаніями-перевізниками: Нова пошта та Укрпошта.
Відправлення замовлень з послугою післяплати можливе Новою Поштою.
За послуги з переказу грошей компанія Нова Пошта стягує додатково 2% від суми переказу + 20 грн оформлення післяплати.
Якщо ви вибираєте варіант оплати на Новій пошті необхідно внести передоплату в 100 грн на картку, залишок - післяплатою
-При замовленні на суму від 1200 грн доставка за наш рахунок (тільки по території України)!

Знижка 5% при покупці на суму 1500 грн і більше (* в замовленні повинно бути більше однієї книги)
-Подписуйтесь на нашу РОЗСИЛКУ і отримуйте акційні пропозиції на пошту!

 

- Оплата на сайті банківською картою (LiqPay, Privat24);
- Переказ на картку (Ви отримаєте реквізити в смс / email / viber після підтвердження замовлення);
- Оплата післяплатою (Додатково оплачуються послуги Нової пошти: 20 грн + 2% від суми замовлення)

Увага: Якщо ви вибираєте варіант оплати на Новій пошті необхідно внести передоплату в 100 грн на картку, залишок - післяплатою

-При замовленні на суму від 1200 грн доставка за наш рахунок (тільки по території України)!

- Для замовлень закордон оплата банківською картою онлайн або зручним для вас способом (за погодженням з менеджером)

Повернення БРАКОВАНИХ книг
Якщо присутній поліграфічний брак, що приводить до втрати або перекручування інформації: відсутність друкованого тексту, заминання друкарським верстатом сторінки, невідповідність назви книги на обкладинці з її змістом, перевернуті відносно обкладинки сторінки. У разі виявлення даного роду недоліків, за вами залишається право повернути в магазин раніше придбану книгу протягом 30 днів з моменту отримання. 

! ВАЖЛИВО: Ми не несемо відповідальності за товар, який не був перевірений на наявність механічних пошкоджень при отриманні у відділенні перевізника.

Вгору